Schimbarile radicale de look – noul trend 2011

Anul 2011, este cel care ne aminteste cat de mult conteaza culoarea. Asta putem observa atat in materie de vopsea pentru podoaba capilara cat si pentru machiaj si haine.




Sezonul acesta ne impinge spre curaj, numai asa putem experimenta tot ce credem ca ne face mai frumoase. Trebuie doar sa indraznim sa ne jucam cu nuantele si tunsorile pe care artisii le-au creat pentru noi.

Cea mai populara culoare in aceasta vara este cea rosie. Aceasta culoarea are putere extraordinara de a a transforma sau de a accentua o parte a personalitatii celei care o poarta. Un model al acestui nou trend si a unei noi transformari este chiar Rihanna pe care este imposibil sa nu o cunoasteti.

Blondul nu iese din tendinte, se pune accent pe blondul platinat si pe suvitele colorate(rosu pal sau bleumarin), cele care pot apela la aceaste nuante sunt femeile cu tenul deschis.
Satenul este o culoare cuminte ce se potriveste oricarui tip de ten. In cazul in care ai fost numai blonda, merita sa incerci altceva.Negrul ramane o culoare extravaganta ce te ajuta sa ai parte de o schimbare radicala, in cazul in care pana acum te-ai situat la polul opus acestei culori.

Concluzie:
TREBUIE DOAR SA FACI SCHIMBAREA! Schimbarile radicale de look – acesta este noul trend 2011.

Comentarii

Postări populare