Sfaturi pentru a deveni un bun amant


Un prim lucru de care trebuie sa fii constient este ca ambii parteneri trebuie sa se bucure din plin de aventura pe care o impartasiti. Pentru a fi un bun amant, trebuie sa tii seama de cateva lucruri simple.

Igiena personala este foarte importanta. Trebuie sa fii foarte atent in aceasta privinta. Femeile prefera barbatii care acorda o grija deosebita igienei. Inainte de partidele de sex, este necesar sa faci un dus. Informatiile sunt oferite de Fox News.

Comunicarea este un alt element-cheie pentru un bun amant. Femeile trebuie intrebate ce isi doresc in momentele de intimitate. Va puteti impartasi fanteziile reciproc.

Nu te grabi. Femeile apreciaza mult rabdarea barbatilor, mai ales inaintea partidelor de sex. Ele trebuie sa atinga starea necesara unor astfel de momente.

Uneori, prezervativele pot juca un rol important. Alege-le pe cele cu un lubrifiant special numit Benzocaina. Aceasta substanta te va ajuta sa controlezi climaxul propriu si sa te sincronizezi cu partenera.

Trebuie sa cunosti bine toate lucrurile de baza in privinta sexului. Nu trece repede la noutati. Este important sa iti dai seama daca ea a fost multumita de ceea ce ati incercat pentru prima data.

Nu in ultimul rand, nu trebuie sa o fortezi pe partenera sa faca lucruri pe care nu si le doreste. Trebuie sa stii ca un raspuns negativ trebuie respectat si sa nu fortezi limitele. In caz contrar, ea nu va avea dispozitia necesara unor partide pe cinste, demne de un amant adevarat.

Comentarii

Postări populare