Cum ne purtam la prima intalnire?


Pentru multi dintre nou, prima intalnire poate fi o adevarata provocare. Iata cateva sfaturi utile pentru a diminua emotiile provocate de prima intalnire!

Elementul cheie este tinuta. In functie de ea cel de alaturi isi va crea o imagine despre dumneavostra. Optati pentru o tinuta comoda in care sa va simtiti bine caci daca va imbracati in ceva prea stramt, imbracamintea va va incomoda toata seara si, dupa ce ca aveti emotii, este tot ce v-ar lipsi!

Zambeste cand il vezi si intampina-l cu entuziasm. Poti spune de exemplu: “ –Buna! Ma bucur sa te vad!”. Daca vrei sa ii dai si un pupic pe obraz, fa-o! Daca vrea sa faca si el acest lucru, nu te feri.



Toti tinem la punctualitate pentru ca nimanui nu-I face placere sa astepte. Incercati asadar sa nu-l lasati sa astepte decat daca apare ceva absolut urgent. In mod normal, mai mult de 5 minute nu este indicat sa intarziati. Aveti insa grija sa nu cadeti in cealalta extrema si sa ajungeti inaintea lui!

Chiar daca esti fata, ofera-te sa impartiti nota de plata. Chiar daca are o stare materiala buna, frumos ar fi din partea ta sa te oferi.

Pozitia corpului trebuie sa fie cat mai relaxata nu te inhiba in gesturi nu fii taran sa stai cu picioarele pe masa sau mai stiu eu ce , nu-ti agita mainile nu te juca cu bricheta scrumiera cheile sau mai stiu eu ce uita-te vre-o 3 secunde in ochii ei inainte sa deschida un subiect.

Ca tot vorbeam de satisfacerea curiozitatii, nu abuza cu intrebarile. Trebuie sa vada ca esti interesata de persoana lui, dar nu sa se simta in fata unui judecator.

Oricat de bine sau de rau ar decurge prima intalnire, tine minte ca este DOAR O INTALNIRE. Daca v-ati simtit bine impreuna, este foarte probabil sa mai urmeze si o a doua, si o a treia intalnire, pe parcursul carora iti vei putea da seama mai bine daca este vorba de un viitor partener.

Comentarii

Postări populare